AKTUELNO

Ništa ne bi menjala.

U susret osmom martu voditeljka Sanja Marinković se u emisiji Magazin In dotakla teme usamljenih žena, kojih je, po nedavnom istraživanju, sve više, kao i da imaju poteškoća da nađu nekog naspram sebe, pa je, s tim u vezi, želela da od Mace Diskrecije sve žene dobiju jedan savet kada je u pitanju odabir muškaraca:

Sve savete koje poprimaju od drugih ljudi ne treba da slušaju, jer treba da slušaju samo svoje srce. Taman i da pogreše, opet će naučiti na svojoj grešci, u smislu emocija kada traže vezu. Uvek sam birala muškarce srcem, zato sam uvek i bila razočarana. Nada poslednja umire i nadam se da ću jednog dana biti srećna - savetovala je Maca.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Sanja je istakla да je njoj Mace žao jer je stalno kritikuju kako se bavi ovim ili onim, aludirajući na ko zna šta i usput konstatovala da je Maca usamljena, ali ju je zanimalo i šta bi Maca promenila kada bi se ponovo rodila:

Foto: TvPink Printscreen

Više volim da budem usamljena nego u društvu pogrešnih ljudi. Kada bih se ponovo rodila sve bih isto uradila, zato što nisam nikome zlo učinila. Sve bih isto, i posao i muškarce i bavila bih se muzikom. Za mene je i rijaliti jedna vrsta posla - rekla je Maca, dok se Miljana smejala u toku ovog ozbiljnog izlaganja.

Foto: TvPink Printscreen

J. Č.

#Maca Diskrecija

#Magazin In

'